Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
 
Ανάπτυξη Ιστοσελίδων & Εφαρμογών Web
"... 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο - αδιάκοπη, παραγωγική και δυναμική εταιρική παρουσία. Πελατολόγιο σας...ο κόσμος ολόκληρος !!!!" 

  Ο δυναμικός χώρος του διαδικτύου προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για την αυτοματοποίηση των εταιρικών σας διαδικασιών, την επέκταση της πελατειακής σας βάσης, τη διεύρυνση του ωραρίου πωλήσεων και την προβολή των εταιρικών προϊόντων και υπηρεσιών σας.

  Ξεφεύγοντας από την απλή παρουσία σας στο διαδίκτυο, επιτρέψτε μας να σχεδιάσουμε το νέο σας διαδικτυακό site, προσφέροντας σας  τη δυνατότητα να λειτουργήσετε οικονομικώτερα αλλά και να προβληθείτε αποτελεσματικότερα μέσω του διαδικτύου.
                                                                                                        
  Η IntelSoft® συνδυάζοντας προγραμματιστική και εμπορική εμπειρία μπορεί να εγγυηθεί  τη δυνατότητα ανάληψης, προγραμματισμού και επιτυχημένης ολοκλήρωσης τέτοιων έργων.
Οι τεχνικές γνώσεις και οι δεξιότητες που συγκεντρώνονται στις ομάδες εργασίας της  IntelSoft®  καλύπτουν μία ευρεία γκάμα εργαλείων και τεχνικών προγραμματισμού. Αυτό δίνει έναν επιπρόσθετο βαθμό ευελιξίας και δυναμικότητας παρέχοντας μας τη δυνατότητα να διαλέξουμε το καταλληλώτερο κάθε φορά εργαλείο και να συνδυάσουμε τεχνικές συμβατικού και διαδικτυακού προγραμματισμού.

  Ενδεικτικά, οι δυνατότητες με τις οποίες μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας περιλαμβάνουν:
  • Απλές ιστοσελίδες για την πιο απλή μορφή παρουσίας σας στο διαδίκτυο..
  • Δυναμικές Ιστοσελίδες με στόχο την ελεγχόμενη από εσάς προβολή των σελίδων σας. Μεταβάλλεται τα προϊόντα που προβάλλονται, τις τιμές τους, τη διαθεσιμότητα τους κτλ.
  • Δυναμικές Εφαρμογές Web οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευθείτε το χαμηλό κόστος επικοινωνίας μέσω διαδικτύου για την αυτοματοποίηση των εταιρικών σας διαδικασιών (παραγγελίες, ενημερώσεις, fleet control, erp-extentions κτλ).
  • Προβολή Προϊόντων με τακτική & μαζική  προώθηση μηνυμάτων e-mail,fax,SMS και newsletters σε κατάλληλα επιλεγμένους αποδέκτες.   
  • Δικτυακό Marketing με την προβολή σε κατάλληλους διαδικτυακούς χώρους.
  • Δικτυακές Πωλήσεις με την χρήση κατάλληλα διαμορφωμένων e-shops.
 
 Καλάθι Αγορών

 
Νέα & Ανακοινώσεις
28/05/18Διαδικασία Συμμόρφωσης με GDPR
10/03/14e-ΜΥΦ (συγκεντρωτικές καταστάσεις)
04/11/13Αναβάθμιση Συστήματος Online Geotee
14/03/13Συνεργασία με Apifon


 
Newsletter
Καταχωρήστε το e-mail σας προκειμένου να λαμβάνετε το NewsLetter της IntelSoft