Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
 
Εκπαίδευση στη Χρήση Συστημάτων Πληροφορικής 
"... ακόμη και με τα καλύτερα συστήματα πληροφορικής διαθέσιμα, ο άνθρωπος παραμένει ο πλέον κρίσιμος παράγοντας ..."
Νίκος Πουρσανίδης Διαλέξεις Πληροφορικών Συστημάτων για στελέχη επιχειρήσεων 

 Όποιο και αν είναι το πληροφοριακό σας σύστημα, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην γνώση και την ικανότητα του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας σας.

Η εκπαίδευση των στελεχών που εμείς θεωρούμε απαραίτητη περιλαμβάνει:
  • Λογική και λειτουργία του συστήματος:  γενική ενημέρωση για το αντικείμενο, τη δομή, την έκταση και τους στόχους του συστήματος. Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να έχει ο κάθε εργαζόμενος την γενική εικόνα του συστήματος προκειμένου να είναι εφικτό να εκτιμήσει τον προσωπικό του  ρόλο και τη συνεισφορά του στην παραγωγική  λειτουργία του.
  • Βασικές/κοινές λειτουργίες του συστήματος οι οποίες ανεξάρτητα από τη θέση εργασίας του καθενός του είναι απαραίτητες και χρήσιμες (εκτυπώσεις, αναφορές, e-mail etc).
  • Διαδικασίες του αντικειμένου εργασίας όπου ο κάθε εργαζόμενος λαμβάνει την ειδική εκπαίδευση για την θέση εργασίας που υπηρετεί στα πλαίσια του πληροφοριακού  συστήματος.
  • Διαδικασίες υποβολής αναφοράς προβλημάτων  όπου όλοι οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται στο τρόπο σύνταξης και υποβολής εμπεριστατομένων αναφορών για τα παρατηρούμενα προβλήματα, με στόχο την βελτιστοποίηση του συστήματος συντήρησης.
Τα στελέχη της IntelSoft®, έχοντας μακρόχρονη και πολύπλευρη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων μπορούν να αναλάβουν υπεύθυνα την εκπαίδευσης των στελεχών και των εργαζομένων  της επιχείρηση σας.

Η διαδικασία της εκπαίδευσης μπορεί να εξεληχθεί σε κατάλληλα διαμορφωμένες εκπαιδευτικές αίθουσες ή  και σε αίθουσα του εργασιακού χώρου την οποία αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε κατάλληλα !      
  
H κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα συνοδεύεται και με το ανάλογο υλικό (φυλάδια, εκτυπώσεις) που παίρνουν μαζί τους οι εκπαιδευόμενοι προκειμένου να έχουν ένα βοήθημα για μελλοντική χρήση στη διάθεση τους.
Ανεξάρτητα από το τμήμα της εκπαίδευσης που θα επιλέξετε, σε συνεργασία με το λογιστήριο της εταιρείας μπορούμε να εξετάσουμε την κάλυψη του μέσω ΛΑΕΚ ή άλλου μηχανισμού επιχορηγήσεων.

 
 Καλάθι Αγορών

 
Νέα & Ανακοινώσεις
28/05/18Διαδικασία Συμμόρφωσης με GDPR
10/03/14e-ΜΥΦ (συγκεντρωτικές καταστάσεις)
04/11/13Αναβάθμιση Συστήματος Online Geotee
14/03/13Συνεργασία με Apifon


 
Newsletter
Καταχωρήστε το e-mail σας προκειμένου να λαμβάνετε το NewsLetter της IntelSoft