Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
Skip Navigation Links

H Σύνδεσης σας !!!
IP 54.225.17.239
Χώρα ΑΓΝΩΣΤΗ

Νέα & Ανακοινώσεις
28/05/18Διαδικασία Συμμόρφωσης με GDPR
10/03/14e-ΜΥΦ (συγκεντρωτικές καταστάσεις)
04/11/13Αναβάθμιση Συστήματος Online Geotee
14/03/13Συνεργασία με Apifon


 
Newsletter
Καταχωρήστε το e-mail σας προκειμένου να λαμβάνετε το NewsLetter της IntelSoft

Υπηρεσίες
  Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με τις υπηρεσίες που παρέχει η Intelsoft.
Total Web

Η υπηρεσία Total Web® αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την προβολή των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει όλες τις δράσεις που απαιτούνται για την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο, από την κατοχύρωση του ονόματος, την ανάπτυξη των ιστοσελίδων, τη φιλοξενία τους και την προώθηση του διαδικτυακού τόπου μέσα από μηχανές έρευνας και χρήση newsletters.


  Περισσότερα στοιχεία ...
WebIntelCom-Fax

Η υπηρεσία WebIntelCom®, προσφέρει τη δυνατότητα μαζικής αποστολής και διαχείρισης των newsletter της εταιρείας σας μέσω FAX, εξασφαλίζοντας ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία και κυρίως πληροφόρηση. Καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου επιχειρηματία να επικοινωνήσει μαζικά με τους πελάτες και τους συνεργάτες του, χρησιμοποιώντας τον παλαιό καλό τρόπο: συσκευές FAX που διαθέτει το σύνολο των πελατών του.


  Περισσότερα στοιχεία ...
WebIntelCom-Mail

Η υπηρεσία WebIntelCom®, προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση των Newsletters της εταιρίας σας, εξασφαλίζοντας ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία και κυρίως πληροφόρηση. Καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου επιχειρηματία να επικοινωνήσει μαζικά με τους πελάτες και τους συνεργάτες του, συλλέγοντας ταυτόχρονα στοιχεία για τις προτιμήσεις τους, μέσω των επιλογών που κάνουν στο αποστελλόμενο μήνυμα.


  Περισσότερα στοιχεία ...
 
 Καλάθι Αγορών