Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
 
Εκπαίδευση στις Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής 
"... ακόμη και με τα καλύτερα συστήματα πληροφορικής διαθέσιμα, ο άνθρωπος παραμένει ο πλέον κρίσιμος παράγοντας ..." Νίκος Πουρσανίδης Διαλέξεις Πληροφορικών Συστημάτων για στελέχη επιχειρήσεων 
  Το πληροφοριακό σας σύστημα, όποιο και αν είναι, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην γνώση και την ικανότητα του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας σας. Επίσης ανεξάρτητα από το είδος του συστήματος, είναι σίγουρο ότι απαιτείται γνώση βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής πριν το προσωπικό σας προχωρήσει στα εξειδικευμένα θέμα των συστημάτων σας.

  Η εκπαίδευση που εμείς θεωρούμε απαραίτητη περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω θέματα:
  • Βασικές Λειτουργίες Windows:  ενημέρωση και εξάσκηση για το λειτουργικό σύστημα, τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες που απαιτείται να γνωρίζει ο εργαζόμενος, προκειμένου να το εκμεταλλεύεται αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα.
  • Microsoft Office Word: ενημέρωση και εξάσκηση για το σύστημα επεξεργασίας κειμένου. Σύνταξη κειμένων, διαμορφώσεις, εκτυπώσεις,αποστολές προχωρημένες λειτουργίες.
  • Microsoft Office Excel: ενημέρωση και εξάσκηση στη σύνταξη βασικών υπολογιστικών φύλλων, διαμορφώσεις, εκτυπώσεις, αποστολές, χρήση συναρτήσεων, διασύνδεση με βάσεις δεδομένων, διαχείριση δεδομένων, προχωρημένες λειτουργίες και ρυθμίσεις.
  • Microsoft Office PowerPoint: ενημέρωση και εξάσκηση στη σύνταξη βασικών ηλεκτρονικών παρουσιάσεων, διαμορφώσεις, εκτυπώσεις, αποστολές, εισαγωγή πολυμέσων, πρακτικές συμβουλές μορφοποίησης, προχωρημένες λειτουργίες και ρυθμίσεις.
  • Πρόσβαση και αξοποίηση διαδικτύου: ενημέρωση και εξάσκηση στην πρόσβαση σε σελίδες του διαδικτύου, αποτελεσματική έρευνα, αποστολή και λήψη e-mail, συμμετοχή σε ομάδες newsgroups, χρήση του πρωτοκόλλου ftp, χρήσιμα ελληνικά και παγκόσμια sites, προχωρημένες λειτουργίες και ρυθμίσεις του browser.
  • Microsoft Office Access: βασικές γνώσεις βάσεων δεδομένων, ενημέρωση και εξάσκηση στη δημιουργία και διαμόρφωση βάσεων access, σχεδίαση φορμών και εισαγωγή δεδομένων, δημιουργία αναφορώ & εκτυπώσεων, διαχείριση δεδομένων, προχωρημένες λειτουργίες και ρυθμίσεις.

  Τα στελέχη της IntelSoft®, έχοντας μακρόχρονη και πολύπλευρη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων μπορούν να αναλάβουν υπεύθυνα την εκπαίδευσης των στελεχών και των εργαζομένων  της επιχείρηση σας. Η διαδικασία της εκπαίδευσης μπορεί να εξεληχθεί σε κατάλληλα διαμορφωμένες εκπαιδευτικές αίθουσες ή  και σε αίθουσα του εργασιακού χώρου την οποία αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε κατάλληλα !     
  H κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα συνοδεύεται και με το ανάλογο υλικό (φυλάδια, εκτυπώσεις) που παίρνουν μαζί τους οι εκπαιδευόμενοι προκειμένου να έχουν ένα βοήθημα για μελλοντική χρήση στη διάθεση τους.
Ανεξάρτητα από το τμήμα της εκπαίδευσης που θα επιλέξετε, σε συνεργασία με το λογιστήριο της εταιρείας μπορούμε να εξετάσουμε την κάλυψη του μέσω ΛΑΕΚ ή άλλου μηχανισμού επιχορηγήσεων.

 
 Καλάθι Αγορών

 
Νέα & Ανακοινώσεις
28/05/18Διαδικασία Συμμόρφωσης με GDPR
10/03/14e-ΜΥΦ (συγκεντρωτικές καταστάσεις)
04/11/13Αναβάθμιση Συστήματος Online Geotee
14/03/13Συνεργασία με Apifon


 
Newsletter
Καταχωρήστε το e-mail σας προκειμένου να λαμβάνετε το NewsLetter της IntelSoft