Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
 
Εκπαίδευση σε Επιχειρησιακά Θέματα 

"... ακόμη και με τα καλύτερα συστήματα πληροφορικής διαθέσιμα, ο άνθρωπος παραμένει ο πλέον κρίσιμος παράγοντας ..."
Νίκος Πουρσανίδης Διαλέξεις Πληροφορικών Συστημάτων για στελέχη επιχειρήσεων 

Τα στελέχη σας αποτελούν τον πλέον ακριβό και σημαντικό πόρο της εταιρείας σας. Αξίζουν την επιμόρφωση που θα τους επιτρέψει να λειτουργήσουν ακόμη πιό επαγγελματικά φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η εκπαίδευση που εμείς μπορούμε να προσφέρουμε περιλαμβάνει:
  • Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης:  απαραίτητες γνώσεις για κάθε στέλεχος επιχείρησης, προκειμένου να είναι σε θέση να αναλάβει την επιλογή, ανάπτυξη και  διαχείριση των πληροφοριακών έργων της εταιρείας. Δεν απευθύνεται σε στελέχη πληροφορικής.
  • Διαχείριση Επιχειρησιακών Έργων: γνώσεις που επιτρέπουν στα στελέχη να αναγνωρίζουν, να αναλύουν, να σχεδιάζουν και να παρακολουθούν έργα που εξελίσσονται στην επιχείριση τους. Προχωρημένες γνώσεις εκτίμησης ρίσκου (risk management) και αποτελεσματικής ανασχεδίασης.
  • Διοίκηση Λειτουργιών: αρχές και γνώσεις που αφορούν τη διαμόρφωση του παραγωγικού χώρου ανάλογα με τη φύση (προϊόντα ή παροχή υπηρεσιών). Εκτεταμένη ενημέρωση για τις αρχές οργάνωσης, τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας και τον χειρισμό των ανθρωπίνων πόρων.
  • Διαχείριση ανθρώπινου Δυναμικού:  αρχές επιλογής και αξιολόγησης ανθρωπίνων πόρων. Εξέλιξη και παρακίνηση. Εκτίμηση εκπαιδευτικών αναγκών, υπολογισμός κόστους θέσης και συσχέτιση αμοιβής παραγωγής.
Τα στελέχη της IntelSoft®, έχοντας μακρόχρονη και πολύπλευρη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων μπορούν να αναλάβουν υπεύθυνα την εκπαίδευσης των στελεχών και των εργαζομένων  της επιχείρηση σας.

Η διαδικασία της εκπαίδευσης μπορεί να εξελειχθεί σε κατάλληλα διαμορφωμένες εκπαιδευτικές αίθουσες ή  και σε αίθουσα του εργασιακού χώρου την οποία αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε κατάλληλα !      
   H κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα συνοδεύεται με το ανάλογο υλικό (φυλάδια, εκτυπώσεις) που παίρνουν μαζί τους οι εκπαιδευόμενοι προκειμένου να έχουν ένα βοήθημα για μελλοντική χρήση στη διάθεση τους.
Ανεξάρτητα από το τμήμα της εκπαίδευσης που θα επιλέξετε, σε συνεργασία με το λογιστήριο της εταιρείας μπορούμε να εξετάσουμε την κάλυψη του μέσω ΛΑΕΚ ή άλλου μηχανισμού επιχορηγήσεων.

 
 Καλάθι Αγορών

 
Νέα & Ανακοινώσεις
28/05/18Διαδικασία Συμμόρφωσης με GDPR
10/03/14e-ΜΥΦ (συγκεντρωτικές καταστάσεις)
04/11/13Αναβάθμιση Συστήματος Online Geotee
14/03/13Συνεργασία με Apifon


 
Newsletter
Καταχωρήστε το e-mail σας προκειμένου να λαμβάνετε το NewsLetter της IntelSoft