Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
Skip Navigation Links
Καλάθι Αγορών

 

WebIntelCom-Mail 

 


Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας

Έχει σχεδιαστεί στην βάση των διαπιστωμένων αναγκών των εταιρειών, προσφέροντας τις παρακάτω λειτουργίες:

1. Δρομολόγηση αποστολής newsletter με υποβολή του περιεχομένου αλλά και της λίστας διανομής, μέσω διαδικτύου. Με την έναρξη της συνδρομής αποκτάτε πρόσβαση σε ασφαλή ιστοσελίδα του διαδικτυακού τόπου www.intelsoft.gr (www.intelsoft.gr Μενού Υποστήριξη->Intelcom) μέσω της οποίας μπορείτε να υποβάλλετε τα στοιχεία. Εναλλακτά μπορείτε να αποστέλλετε τα στοιχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση intelcom@intelsoft.gr.

2. Αυτόματος έλεγχος διπλότυπων ή άκυρων εγγραφών στη λίστα διανομής. Οι σχετικές πληροφορίες αποστέλλονται μέσω αυτοματοποιημένων αναφορών αποστολής.

3. Αυτόματη οργάνωση και παρακολούθηση αποστολής των μηνυμάτων. Τα μηνύματα οργανώνονται και αποστέλλονται από το λογισμικό της intelsoft, χωρίς να απασχολείται το προσωπικό και το εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας σας.

4. Καταγραφή των αποτελεσμάτων αποστολής και ενημέρωση σας με δυναμικές αναφορές αποστολής, τις οποίες μπορείτε να συλλέξετε μέσω internet, e-mail ή SMS (μικρή αναφορά - Summary Report). Στα αποτελέσματα διαχωρίζονται οι περιπτώσεις λανθασμένων ή μη-έγκυρων διευθύνσεων από άλλες περιπτώσεις αδυναμίας αποστολής (π.χ. γεμάτο mail-box, μη-διαθεσιμότητα mail server του αποδέκτη κτλ).

5. Καταγραφή στατιστικών για την επισκεψιμότητα των υπερσυνδέσεων που περιλαμβάνονται στο newsletter. Καταγράφεται αναλυτικά η πληροφορία για την ανάγνωση του μηνύματος από τον αποδέκτη και την πλοήγηση του σε οποιοδήποτε υπερσύνδεσμο του newsletter, όπως και πιθανή επιθυμία του για απομάκρυνση του από τη λίστα αποδεκτών. Με τον τρόπο αυτό σας παρέχεται η μοναδική δυνατότητα συλλογής των προτιμήσεων και των αναγκών του κάθε αποδέκτη !


Συγκριτικά Πλεονεκτήματα
Με την χρήση της υπηρεσίας WebIntelCom® κερδίζετε χρόνο και χρήμα ενώ παράλληλα αυξάνετε την αποτελεσματικότητα της αποστολής των μηνυμάτων σας, καθώς :

1. Μπορείτε να στέλνετε τακτικά newsletters, ΧΩΡΙΣ να απασχολείτε το προσωπικό σας και την εταιρική σας σύνδεση στο διαδίκτυο.

2. Αποφεύγετε τον χαρακτηρισμό των μηνυμάτων σας ως spam, καθώς η αποστολή γίνεται από το site της intelsoft με την κατάλληλη χρονική κατανομή. Τα μηνύματα σας σε κάθε περίπτωση είναι αναγνωρίσιμα και ικανοποιούν τους όρους του νόμου 2472/97 και των σχετικών διατάξεων της ευρωπαϊκής ένωσης.

3. ΔΕΝ κοινοποιείτε σε όλους τους αποδέκτες, τις διευθύνσεις που διαθέτετε, καθώς το κάθε μήνυμα είναι εντελώς προσωπικό και απευθύνεται σε ένα και μόνο αποδέκτη.

4. Διατηρείτε καθαρές τις λίστες των αποδεκτών σας, απομακρύνοντας τις διπλότυπες, τις μη-έγκυρες και τις ανενεργές διευθύνσεις.

5. Ενημερώνεστε άμεσα για την ροή και την ολοκλήρωση της αποστολής.

6. Μπορείτε να εκτιμήσετε και να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα της διαδικασίας μέσω των οργανωμένων αναφορών αποστολής (πόσοι το διάβασαν, ποιες σελίδες άνοιξαν κτλ), συλλέγοντας έτσι πολύτιμες πληροφορίες για τις προτιμήσεις των πελατών σας !


Κατάλληλο για ....
Επιχειρήσεις και Φορείς που:

  • προωθούν μία νέα υπηρεσία ή προϊόν στους πελάτες τους.
  • διερευνούν τις προτιμήσεις εγκατεστημένων και υποψηφίων πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
  • ενημερώνουν υποψήφιους πελάτες μέσω μαζικής καμπάνιας για εκδηλώσεις, προθέσεις κτλ.
  • στέλνουν μαζικά ευχές στους πελάτες τους στις παραμονές εορτών στα πλαίσια λειτουργιών δημοσίων σχέσεων
Συλλόγους και Σωματεία που:

  • ενημερώνουν τα μέλη τους για τις δράσεις τους και τις σχετικές με το αντικείμενο τους (συλλογικές ή επαγγελματικές) εξελίξεις.
  • προσελκύουν υποψήφια μέλη μέσω μαζικής καμπάνιας.
  • στέλνουν μαζικά ευχές στα μέλη τους στις παραμονές εορτών και στα πλαίσια λειτουργιών δημοσίων σχέσεων


Κάλυψη Ιδιαίτερων Αναγκών
Χρειάζεστε κάποια λειτουργία η οποία δεν περιλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας WebIntelCom® ?

Ενημερώστε μας σχετικά προκειμένου να τροποποιήσουμε την υπηρεσία στα μέτρα σας ! Ήδη με βάση δηλωμένες ανάγκες πελατών μας, η επόμενη έκδοση της υπηρεσίας θα υποστηρίζει αποστολή με FAX όσο και με SMS/ MMS.


Ασφάλεια Δεδομένων

Η intelsoft εγγυάται την ασφάλεια τόσο των δεδομένων επικοινωνίας (λίστες διευθύνσεων) όσο και του υλικού των newsletter και δεσμεύεται για την ασφαλή φύλαξη τους.

 

 

Προσθήκη στο καλάθι Παραγγελία Προϊόντος

Τρέχουσα Έκδοση
1.00

Ημερομηνία Έκδοσης
01/12/2008

Τιμή
17,00 € /5000 Μηνύματα/μήνα
Ελάχιστη συνδρομή: 3 μήνες.

Πλατφόρμες:
-

Απαιτήσεις Συστήματος:
-