Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
Skip Navigation Links
Καλάθι Αγορών

 

NOAS System 

 


Χαρακτηριστικά Λειτουργίας

Αποτελεί πλήρες πακέτο εφαρμογών για την διαχείριση και την υλοποίηση ενός συστήματος διαδικτυακής προβολήςδιαφημιστικών μηνυμάτων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των λειτουργιών από τον προγραμματισμό της προβολής των σποτ (χρονοπρογραμματισμός) μέχρι και την εμφάνιση του προγράμματος προβολών (live πρόγραμμα).

Το σύστημα αποτελείται από τρία υποσυστήματα:

1. Το υποσύστημα Admin, Μέσω του οποίου γίνεται η τοπική διαχείριση των spot, ο προγραμματισμός της εμφάνισης τους με βάση κριτήρια και συνθήκες (πρόγραμμα βελτιστοποίησης) και τέλος η αποτύπωση του προγράμματος προβολών στη βάση δεδομένων του site . Παράλληλα το σύστημα μεταφέρει μέσω ενός ActiveX control -ανεπτυγμένου από την εταιρεία μας- και χωρίς καμία παρέμβαση του χρήστη, τα ανάλογα αρχεία video σε ειδικό κατάλογο του διαδικτυακού με τη χρήση πρωτοκόλου FTP. Το ίδιο σύστημα διαχειρίζεται τα στοιχεία και τις χρεώσεις των πελατών σύμφωνα με τα αυτοματοποιημένα μηνύματα υλοποίησης που λαμβάνει από το site μέσω internet.

2. Το υποσύστημα agent, μέσω του οποίου τα αρχεία video μεταφέρονται από το Site, μέσω FTP και εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή αλλά και σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης (plasma 42+), σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος προβολών που είναι αποθηκευμένο στο site. Με την ολοκλήρωση της προβολής του κάθε spot, το υποσύστημα ενημερώνει τη βάση δεδομένων του site για την επιτυχή εμφάνιση του spot, με στόχο να ενημερωθεί το υποσύστημα Admin και να διαφοροποιήσει τη χρέωση του αντίστοιχου πελάτη.

3. Διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία εμφανίζει μικρογραφία του προβαλλόμενου video μέσω διαδικτύου (προορισμένη για την ενημέρωση των πελατών και μόνο).

Τα τρία υπο-συστήματα κάθε εγκατάστασης είναι κατασκευασμένα ώστε να λειτουργούν σε απομακρυσμένα σημεία (διαφορετική γεωγραφική θέση ανά υποσύστημα). Η πλήρης ανάπτυξη του συστήματος περιλαμβάνει:

1. Ένα κεντρικό σταθμό διαχείρισης στον οποίο λειτουργεί το υποσύστημα Admin.

2. Ένα διαδικτυακό τόπο, στον οποίο αποθηκεύονται τα αρχεία προβολών και φιλοξενείται η κεντρική βάση δεδομένων.

3. Αριθμό από σταθμούς προβολής, στους οποίους λειτουργούν τα υποσυστήματα agent προβάλλοντας σε οθόνες το τελικό πρόγραμμα διαφημιστικών μηνυμάτων.

Αναλυτική παρουσίαση των λειτουργιών του συστήματος μπορείτε να βρείτε στο σχετικό manual χρήσης.

Συγκριτικά Πλεονεκτήματα
Με την χρήση της συστήματος NOAS® μπορείτε να οργανώσετε και να διαχειριστείτε με πολύ απλές διαδικασίες ένα σύστημα προβολής διαφημιστικών spot εκμεταλλευόμενοι την απλότητα και την οικονομία του διαδικτύου και απολαμβάνοντας :

1. Ελάχιστο κόπο και χρόνο εκπόνησης προγράμματος προβολών. Το σύστημα επιχειρησιακής έρευνας που υλοποιεί το NOAS κάνει παιχνιδάκι την δημιουργία ενός νέου προγράμματος προβολών το οποίο ικανοποιεί όλες τις συνθήκες εμφάνισης των spot (ελάχιστος αριθμός ανά ημέρα/ώρα , συχνότητα εμφανίσεων κτλ). Παράλληλα το σύστημα καλύπτει τους κενούς χρόνους που προκύπτουν με ειδικά spot μόνιμης κάλυψης που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα, εξασφαλίζοντας την ομαλή ροή του προγράμματος.

2. Αυτοματοποιημένη διαδικασία ενημέρωσης του site και της κεντρικής βάσης δεδομένων που υπάρχει εκεί. Το υπο-σύστημα IsFtp, εξασφαλίζει την αποστολή και των αρχείων και την ενημέρωση του κεντρικού διαδικτυακού τόπου με αδιαφανή τρόπο, έτσι ώστε να μην απαιτούνται ειδικές γνώσεις από το χρήστη.

3. On-line ενημέρωση των σταθμών προβολής. Η κάθε τροποποίηση του προγράμματος γνωστοποιείται άμεσα στους σταθμούς προβολής μέσω των αντιστοίχων συστημάτων agent που τους εξυπηρετούν.

4. Δυνατότητα εμφάνισης πολλαπλών μηνυμάτων και εικόνων σε ticker. Η απόκριση του συστήματος είναι και πάλι άμεση αφού η οποιαδήποτε τροποποίηση γνωστοποιείται άμεσα στους σταθμούς προβολής μέσω των αντιστοίχων συστημάτων agent που τους εξυπηρετούν.

5. Άψογη ποιότητα τελικής εικόνας, εφόσον οι σταθμοί προβολών εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών τους και προβάλουν την παραγώμενη εικόνα σε οθόνες ή monitor υψηλής ανάλυσης.

6. Δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για την ροή της προβολής. Οι agent των σταθμών προβολής ενημερώνουν το κεντρικό site και το σύστημα Admin για την υλοποίηση του προγράμματος σε επίπεδο spot.

Κατάλληλο για ....
Επιχειρήσεις και Φορείς που:

  • επιθυμούν να οργανώσουν ένα σύστημα οθονών για προβολή μηνυμάτων σε χώρους αναμονής.
  • μετέχουν σε εκθέσεις και επιθυμούν να διαθέτουν σύστημα προβολής μηνυμάτων στον εκθεσιακό τους χώρο.

 

 

Δεν Διατίθεται αρχείο DOWNLOAD

Διατίθεται με ειδική συμφωνία

Τρέχουσα Έκδοση
1.00

Ημερομηνία Έκδοσης
09/12/2008

Τιμή

Διατίθεται με ειδική συμφωνία

Πλατφόρμες:
Windows 9x, Windows 2000, XP , 2003 Server, Vista.

Απαιτήσεις Συστήματος:
Ελάχιστη Ανάλυση Οθόνης 1024 x 768, συνιστώμενη 1280 x 1024, Εγκατεστημένο DirectX 9.0 ή νεώτερο,1 GB RAM, 20 GB Διαθέσιμου Χώρου στο Δίσκο.