Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
Skip Navigation Links
Καλάθι Αγορών

 

WebIntelCom-Fax 

 


Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας

Έχει σχεδιαστεί στην βάση των διαπιστωμένων αναγκών των εταιρειών, προσφέροντας τις παρακάτω λειτουργίες:

1. Δρομολόγηση αποστολής newsletter με υποβολή του περιεχομένου αλλά και της λίστας διανομής, μέσω διαδικτύου. Με την έναρξη της συνδρομής αποκτάτε πρόσβαση σε ασφαλή ιστοσελίδα του διαδικτυακού τόπου www.intelsoft.gr (www.intelsoft.gr Μενού Υποστήριξη->Intelcom) μέσω της οποίας μπορείτε να υποβάλλετε τα στοιχεία. Εναλλακτά μπορείτε να αποστέλλετε τα στοιχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση intelcom@intelsoft.gr.

2. Αυτόματος έλεγχος διπλότυπων ή άκυρων αριθμών FAX στη λίστα διανομής. Οι σχετικές πληροφορίες αποστέλλονται μέσω αυτοματοποιημένων αναφορών αποστολής.

3. Αυτόματη οργάνωση και παρακολούθηση αποστολής των μηνυμάτων. Τα μηνύματα οργανώνονται και αποστέλλονται από το λογισμικό της intelsoft, χωρίς να απασχολείται το προσωπικό και το τηλεφωνικό δίκτυο της εταιρείας σας.

4. Καταγραφή των αποτελεσμάτων αποστολής και ενημέρωση σας με δυναμικές αναφορές αποστολής, τις οποίες μπορείτε να συλλέξετε μέσω internet, e-mail ή SMS (μικρή αναφορά - Summary Report). Στα αποτελέσματα διαχωρίζονται οι περιπτώσεις λανθασμένων ή μη-έγκυρων αριθμών αποστολής από άλλες περιπτώσεις αδυναμίας αποστολής (π.χ. busy line, βλάβη δικτύου κτλ).

5. Δυνατότητα επαναληπτικών προσπαθειών αποστολής. Έτσι σε περιπτώσεις περιστασιακών αιτιών αποτυχίας, το σύστημα καταφέρνει τελικά να περάσει το μήνυμα, χωρίς να απασχολεί κανέναν !

Συγκριτικά Πλεονεκτήματα
Με την χρήση της υπηρεσίας WebIntelCom® κερδίζετε χρόνο και χρήμα ενώ παράλληλα αυξάνετε την αποτελεσματικότητα της αποστολής των μηνυμάτων σας, καθώς :

1. Μπορείτε να στέλνετε τακτικά newsletters, ΧΩΡΙΣ να απασχολείτε το προσωπικό σας και την εταιρική σας σύνδεση στο διαδίκτυο.

2. Διατηρείτε καθαρές τις λίστες των αποδεκτών σας, απομακρύνοντας τους διπλότυπους, τις μη-έγκυρους και τους ανενεργούς αριθμούς Fax.

3. Δεν χρεώνετε τη γραμμή σας με υπέρογκες δαπάνες τηλεφωνικών κλήσεων.

4. Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα αποτελέσματα διανομής (σε πόσους έφτασε / σε ποιούς δεν έφτασε).


Κατάλληλο για ....
Επιχειρήσεις και Φορείς που:

  • προωθούν μία νέα υπηρεσία ή προϊόν στους πελάτες τους.
  • διερευνούν τις προτιμήσεις εγκατεστημένων και υποψηφίων πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
  • ενημερώνουν υποψήφιους πελάτες μέσω μαζικής καμπάνιας για εκδηλώσεις, προθέσεις κτλ.
  • στέλνουν μαζικά ευχές στους πελάτες τους στις παραμονές εορτών στα πλαίσια λειτουργιών δημοσίων σχέσεων
Συλλόγους και Σωματεία που:

  • ενημερώνουν τα μέλη τους για τις δράσεις τους και τις σχετικές με το αντικείμενο τους (συλλογικές ή επαγγελματικές) εξελίξεις.
  • προσελκύουν υποψήφια μέλη μέσω μαζικής καμπάνιας.
  • στέλνουν μαζικά ευχές στα μέλη τους στις παραμονές εορτών και στα πλαίσια λειτουργιών δημοσίων σχέσεων


Ασφάλεια Δεδομένων

Η intelsoft εγγυάται την ασφάλεια τόσο των δεδομένων επικοινωνίας (λίστες αριθμών FAX) όσο και του υλικού των newsletter και δεσμεύεται για την ασφαλή φύλαξη τους.

 

 

Προσθήκη στο καλάθι Παραγγελία Προϊόντος

Τρέχουσα Έκδοση
1.00

Ημερομηνία Έκδοσης
07/12/2008

Τιμή
25,00 € /100 Μηνύματα/μήνα
Ελάχιστη συνδρομή: 1 μήνας.

Πλατφόρμες:
-

Απαιτήσεις Συστήματος:
-