Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
Skip Navigation Links
Καλάθι Αγορών

 

Total Web 

 


Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας

Έχει σχεδιαστεί για την κάλυψη των διαπιστωμένων αναγκών των μικρομεσαίων εταιρειών, και περιλαμβάνει:

 1. Κατοχύρωση του δικού σας ονόματος χώρου με κατάληψη .gr ή .eu ή .com
 2. Δημιουργία του δικού σας site, στη βάση ενός απλού και λειτουργικού προτύπου (αρχική σελίδα και σελίδες προϊόντων, υπηρεσιών, νέων και επικοινωνίας με δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των στοιχείων από εσάς) (παράδειγμα).
 3. Φιλοξενία στους server μας, με χώρο 200 ΜΒ, 2 GB Μηνιαίας κίνησης, βάση δεδομένων MySql,απεριόριστα subdomains και 50 λογαριασμούς e-mail με ανεξάρτητο και πρακτικά απεριόριστο χώρο !
 4. Προώθηση του site σας στις πιο γνωστές μηχανές έρευνας, για να σας βρίσκουν όλοι ! H λίστα των μηχανών αναζήτησης περιλαμβάνει το google, το Yahoo, vres.gr κά
 5. Newsletter μέσω της υπηρεσίας WebIntelCom® , τους δύο πρώτους μήνες, σε πάνω από 10.000 διευθύνσεις e-mail ελληνικών εταιριών.
Συγκριτικά Πλεονεκτήματα
Με την χρήση της προσφοράς κερδίζετε χρόνο και χρήμα ενώ παράλληλα αυξάνετε την αποτελεσματικότητα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο, καθώς :
 1. Αποκτάτε σε πολύ λίγο χρόνο και με το χαμηλώτερο κόστος της αγοράς, ένα λειτουργικό και αποδοτικό site !
 2. Εάν έχετε ήδη το δικό σας site και το φιλοξενεί άλλη εταιρεία, μεταφέροντας το σε εμάς κερδίζετε ένα χρόνο δωρεάν φιλοξενίας και μία ιδιαίτερα οικονομική τιμή (9 € το μήνα) για τη συνέχεια!
 3. Απολαμβάνετε μία εγγυημένη διαδικασία προώθησης του site με στόχο να καταστεί γνωστό το συντομώτερο δυνατό !
 4. Έχετε τη δυνατότητα να στείλετε newsletters στους πελάτες σας αλλά και σε 10.000 επιλεγμένες ελληνικές επιχειρήσεις, γνωστοποιώντας τα προϊόντα τις υπηρεσίες και τις παροχές σας ! Με την υπηρεσία webIntelCom® μάλιστα μπορείτε να εκτιμήσετε και να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα της διαδικασίας μέσω των οργανωμένων αναφορών αποστολής (πόσοι το διάβασαν, ποιες σελίδες άνοιξαν κτλ), συλλέγοντας έτσι πολύτιμες πληροφορίες για τις προτιμήσεις των πελατών σας !
 5. Μπορείτε να επεκτείνετε την αποστολή του newsletter σε 50.000 ελληνικές επιχειρήσεις με συνέχιση της συνδρομής στην υπηρεσία Webintelcom® μετά το δωρεάν δίμηνο,απολαμβάνοντας εκπτώσεις της τάξης του 20% σε όλα τα τιμολόγια της υπηρεσίας
Κατάλληλο για ....
Επιχειρήσεις και Φορείς που:

 • δεν διαθέτουν web site και θέλουν να εγκαταστήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, εύκολα, άμεσα, σωστά και οικονομικά.
 • διαθέτουν web site αλλά δεν είναι ικανοποιημένες/οι με τον τρόπο προώθησης του.
 • επιθυμούν να επεκτείνουν την παρουσία τους πέρα και έξω από τα στενά όρια της έδρας τους.
 • επιθυμούν να τα εκμεταλλευτούν προς ώφελος τους τα πλεονεκτήματα της αγοράς του διαδικτύου.
 • επιθυμούν να μειώσουν το κόστος της φιλοξενίας των ιστοσελίδων τους στο διαδίκτυο.

 

 

Προσθήκη στο καλάθι Παραγγελία Προϊόντος

Τρέχουσα Έκδοση
1.00

Ημερομηνία Έκδοσης
17/02/2009

Τιμή
9,00 € /1 Domain/μήνα
Ελάχιστη συνδρομή: 24 μήνες.

Πλατφόρμες:
-

Απαιτήσεις Συστήματος:
-