Αρχική Σελίδα   Επικοινωνία
Skip Navigation Links
Καλάθι Αγορών

 

DRM 

 


Χαρακτηριστικά Λειτουργίας

Είναι ένα πολυδιάστατο σύστημα εφαρμογών λογισμικού που επιτρέπει απομακρυσμένα (μέσω Internet) και σε πραγματικό χρόνο την πρόσβαση των πωλητών της εταιρείας στην κεντρική βάση δεδομένων του ERP ενώ παράλληλα τους προσφέρει την δυνατότητα ON LINE παραγγελιοληψίας μέσω διαδικτύου !
Έτσι οι πωλητές σας έχουν πλέον ελεγχόμενη πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο τόσο στην αποθήκη όσο και στο λογιστήριο μέσω μικρού φορητού υπολογιστή, ο οποίος συνδέεται με κάρτας κινητού τηλεφώνου στο διαδίκτυο.
Σημαντικό ! Το σύστημα είναι παραμετροποιήσιμο και μπορεί να συνεργαστεί με όλα σχεδόν τα γνωστά συστήματα ERP της Ελληνικής και ξένης Αγοράς.

Πιο αναλυτικά το σύστημα επιτρέπει:
 • Προσπέλαση στα δεδομένα πελατών, προϊόντων και αποθήκης, του κεντρικού υπολογιστικού συστήματος (ERP).
 • Εισαγωγή παραγγελιών πωλήσεων στο κεντρικό υπολογιστικό σύστημα.
 • Καταγραφή των εισπράξεων που έκαναν από τους πελάτες.
 • Αποθήκευση των αναφορών των πωλητών σας σχετικά με την κατάσταση και τον ανταγωνισμό που συνάντησαν κατά την επαφή τους με τους πελάτες.
Με τον τρόπο αυτό αυτοματοποιείται και βελτιστοποιείται η λειτουργία της παραγγελιοληψίας και της επαφής με το πελατολόγιο σας και :
 • εξοικονομείται χρόνος και χρήμα,
 • ενημερώνεται άμεσα η αποθήκη για την ροή των παραγγελιών,
 • αποκτούν οι πωλητές ένα πολύτιμο πληροφοριακό εργαλείο, προκειμένου να διαχειρίζονται πιο ολοκληρωμένα την επαφή τους με τους πελάτες,
 • αναβαθμίζεται το επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών και η εικόνα που παρέχει η εταιρεία προς τους τελικούς πελάτες,
 • δίνεται η ευχέρεια στα στελέχη του τμήματος πωλήσεων να εξετάζουν την πορεία των πωλήσεων σε διάφορες κατανομές και σε βάθος χρόνου εξάγοντας χρήσιμη πληροφορίες και υποστηρικτικό υλικό για τις μελλοντικές επιλογές και στρατηγικές τους.

Aποτελείται από τα παρακάτω υποσυστήματα:

1. Λογισμικό Επικοινωνίας Βάσης (DRM ERP), το οποίο εγκαθίσταται στον κεντρικό ERP Server της εταιρείας και έχει ως έργο την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των βάσεων δεδομένων

2. Λογισμικό παραγωγής και εμφάνισης στατιστικών στοιχείων (DRM Stats), το οποίο εγκαθίσταται τόσο στον ERP Server όσο και σε σταθμούς εργασίας στελεχών προκειμένου να εξασφαλίσει την εμφάνιση των στατιστικών διαγραμμάτων κατανομής. Παράλληλα τα αριθμητικά στοιχεία εμφανίζονται με τη μορφή πινάκων δεδομένων σε ιστοσελίδες επιτρέποντας την άμεση εκτύπωση τους και τη συσχέτιση τους με τα διαγράμματα.

3. Διαδικτυακός τόπος (web site), ο οποίος φιλοξενείται στους server της εταιρείας μας και αποτελεί το ενδιάμεσο σημείο συγκέντρωσης και επικοινωνίας δεδομένων. Αποτελεί και ένα δεύτερο σημείο πρόσβασης των πωλητών (πέραν του συστήματος DRM Client που διαθέτουν στους σταθμούς εργασίας τους) , καθώς προσφέρει μέσω των ιστοσελίδων τη δυνατότητα για άμεση εμφάνιση στοιχείων και υποβολή παραγγελιών από οποιονδήποτε υπολογιστή είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο (με ασφαλή πρόσβαση μέσω κωδικών χρήσης).

4. Λογισμικό επικοινωνίας (DRM Light & Client), το οποίο εγκαθίσταται σε κάθε φορητό υπολογιστή πωλητή και εξασφαλίζει την αμφίδρομη επικοινωνία του με τη βάση του Web Site. Διαθέτει ειδικές λειτουργίες προκειμένου να αντιμετωπίζει με επιτυχία την πιθανότητα υποβαθμισμένου σήματος κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, αναλαμβάνοντας την αποστολή δεδομένων με την ελάχιστη δυνατή σύνδεση (GPRS).

O απαιτούμενος εξοπλισμός περιορίζεται σε χαμηλού κόστους φορητούς υπολογιστές με πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Οι ελάχιστες απαιτήσεις του συστήματος σε ταχύτητα επικοινωνίας το κάνουν ιδανικό για οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής υπαίθρου που είτε διαθέτει αργή ή και καθόλου σύνδεση στο διαδίκτυο - το DRM συγκεντρώνει τα στοιχεία που αποθηκεύουν οι πωλητές και τα μεταφέρει αμέσως μόλις εξασφαλίσει και την ελάχιστη συνδεσιμότητα !!!

Συγκριτικά Πλεονεκτήματα
Με την χρήση της συστήματος DRM® μπορείτε να οργανώσετε και να διαχειριστείτε με πολύ απλές διαδικασίες το δίκτυο των πωλητών σας,των επισκέψεις τους στο πελατολόγιο που εξυπηρετούν ή και το δίκτυο υποκαταστημάτων , εκμεταλλευόμενοι την απλότητα και την οικονομία του διαδικτύου και απολαμβάνοντας :

1. Ελάχιστο κόπο και χρόνο για τη συλλογή των παραγγελιών.

2. Άμεση ενημέρωση των πωλητών για τα τρέχοντα στοιχεία των πελατών και τις ισχύουσες οδηγίες του τμήματος πωλήσεων.

3. Άμεση πληροφόρηση για το αποτέλεσμα της επικοινωνίας με τον πελάτη και των πληροφοριών που αποκόμισε ο πωλητής.

4. Αυτοματοποιημένη ενημέρωση της αποθήκης μέσα από το ERP.

5. On-line ενημέρωση για τις εισπράξεις υπολοίπων.

6. Λειτουργία ανεξάρτητα από το σύστημα ERP που χρησιμοποιείτε.

7. Χαμηλό κόστος παραμετροποίησης και ελάχιστο κόστος απαιτούμενου εξοπλισμού.

Κατάλληλο για ....
Επιχειρήσεις οι οποίες:

 • επιθυμούν να οργανώσουν το δίκτυο των αντιπροσώπων τους και των υποκαταστημάτων τους.
 • θέλουν να έχουν εικόνα πραγματικού χρόνου για την εξέλιξη των παραγγελιών,τη συλλογή υπολοίπων και τις πληροφορίες που συλλέγουν οι πωλητές.
 • απαιτούν εκτεταμένα και εξειδικευμένα στατιστικά στοιχεία που δεν είναι εύκολο να τα έχουν μέσω του ERP τους.

 

 

Δεν Διατίθεται αρχείο DOWNLOAD

Διατίθεται με ειδική συμφωνία

Τρέχουσα Έκδοση
2.00

Ημερομηνία Έκδοσης
01/12/2009

Τιμή

Διατίθεται με ειδική συμφωνία

Πλατφόρμες:
Windows 9x, Windows 2000, XP, 2003 Server,Vista,Windows 7

Απαιτήσεις Συστήματος:
Ελάχιστη Ανάλυση Οθόνης 1024 x 768, Εγκατεστημένο DirectX 9.0 ή νεώτερο, 1 GB RAM, 250 MB Διαθέσιμου Χώρου στο Δίσκο